da
da
  Hej!
  Jeg hedder Sutton

Jeg er sexolog, parterapeut og kærlighedscoach. Jeg rådgiver og coacher mig til singler og par, mænd og kvinder, unge og ældre, monogame og non-monogame personer. Jeg har særlig erfaring i at hjælpe mine klienter med præstationsangst, parforholdsproblemer, nedsat sexlyst, jalousi, ensomhed, angst, stress, sorg og lavt selvværd. Derudover spænder min erfaring vidt.

Siden 1991 har jeg være involveret i at udvikle mennesker over hele verden. Sætte dem i stand til at bruge deres fulde potentiale i forskellige sammenhænge: fysisk, psykisk, emotionelt og spirituelt.   

Det har givet mig en lang række kvalifikationer og ikke mindst en meget bred erfaring med forskellige kulturelle baggrunde, livsopfattelser, seksuelle nuancer, vinkler og problemer. 

Selvudvikling.

Oprindeligt er jeg uddannet lærer og herefter har jeg løbet efteruddannet mig. I en længere årrække har jeg undervist voksne, bl.a. på højskoler, efteruddannelse og psykologikurser. Udover 1-1 coaching og livsstilscoaching.  

Som landstræner for de Danske og Østrigske speedskating landshold var jeg ansvarlig for udøvernes trivsel, både fysisk, mentalt og emotionelt. Herunder at lære dem at rumme deres følelser under pres, håndtere indre angst samt styre deres sind og tanker.

En bedre fremtid.

For mig er det helt naturligt at være i konstant selvudvikling: jeg kan ikke forestille mig at arbejde terapeutisk med min klienter uden at have arbejdet og fortsat arbejde med mig selv. Derfor deltager jeg regelmæssigt på mindfulness retreats i marken, meditation og selvudviklingskurser. 

Efter endt uddannelse har jeg været selvstændig og arbejdet med individuelle klienter i min klinik på Frederiksberg og i Holbæk. 

Mange havde svært ved at se en udvej, før de kom til mig. Flere stod endda midt i alvorlige livskriser og var i overlevelsestilstand, da vi indledte forløbet. Jeg hjalp dem over på den anden side, og i dag lever de et godt liv med masser af gnist, lyst, tillid og dyb intimitet. 

Det er også muligt for dig!

Hvorfor vælge mig som terapeut?

Fordi jeg har masser af succesfuld erfaring!

Gennem de sidste 30 års coaching har jeg samlet mange kvalifikationer og erfaringer.

I 90’erne var jeg professionel atlet, hvilket kulminerede i World Masters Champion i 2011, ligesom jeg tilegnede mig en 4-års naturvidenskabelig uddannelse i England med pædagogisk efteruddannelse.

Senere underviste jeg Psykologi i hele 9 år i Danmark, mens jeg også har brugt 6 år som coach for det danske landshold i speedskating i Danmark og Østrig.

I 2008 og 12 år frem udøvede jeg og specialiserede mig inden for online video-coaching. Hvilket kun er blevet mere relevant (og populært!) med corona-virussens indtog.

Jeg har også sammenlagt 8 års succesfuld erfaring som livsstilscoach og mentor.

Fordi jeg altid tilegner mig viden og bliver bedre!

Jeg tror altid på og fremelsker altid personlig udvikling. Både fysisk, mentalt, intellektuelt og spirituelt. Jeg har en stor tørst efter viden, og jeg elsker at gufle det til mig. Jeg tager næsten altid kurser ved siden af mit virke som terapeut og coach, så jeg hele tiden bliver bedre i alle perspektiver og livserfaringer.

Det er altid interessant at møde forskellige grupper af eksperter og kolleger fra forskellige lande, kulturer, og specielt hvis vi kan udveksle erfaringer og behandlingsteknikker.

Jeg må og skal blive bedre. Altid. For så får du også de bedste forløb.

Fordi jeg retter min brede terapi-viden mod DIG!

Jeg foretrækker altid at bruge en eklektisk samling af metoder og værktøjer. På den måde har jeg altid noget, som kan hjælpe lige præcis dig. Jeg ekskluderer intet, så du får så målrettet en behandling som muligt.

Jeg bruger blandt andet: Positiv psykologi, psykodynamiske og psykoanalytiske teknikker, kognitiv opførselsterapi, løsningsorienterede samtaler og problemløsende metoder, mindfulness, meditation, alpha-zone teknikker, healing-øvelser og grounding-øvelser.

Fordi jeg allerede har hjulpet personer med disse problemstillinger:

  • “Jeg føler mig ensom i mit parforhold. Min partner bruger utrolig meget tid på sit arbejde og underprioriterer mig og vores barn.”
  • “Jeg føler mig ikke længere seksuelt tiltrukket af min partner. Sex føles mere som en pligt end lyst.”
  • “Jeg er sygemeldt med stress, sover dårligt, og har mistet lysten til sex og nærvær.”
  • “Min partner har ikke længere lyst til sex. Hun siger hun elsker mig, men jeg føler, jeg lever i ufrivilligt cølibat.”
  • “Jeg føler mig mere som min partners sekretær end som hans elsker. Hans ønsker vægter altid højest, og når jeg beder om noget, bliver det altid ignoreret.”
  • “Jeg er utilfreds med mit sexliv, men ved ikke hvordan jeg skal konfrontere min partner. Jeg er bange for at udtrykke mine inderste ønsker.” 

Jeg kan også hjælpe dig!

Fordi jeg ved, hvordan du har det! Jeg har selv været der.

Nedenunder anmeldelserne kan du læse om, at jeg også selv har haft mine problemer tidligere. Jeg ved, hvad jeg burde have gjort dengang, og derfor ved jeg også, at (og hvordan) du bør handle nu.

Og vigtigst af alt så forstår jeg, hvor du er lige nu. Jeg lægger rigtigt meget vægt på empati i samtalerne med mine klienter.

Så lad os tage en snak omkring det.

Tak for din detaljerede analyse af mine situation. Og tak for alle de øvelser og redskaber, du har givet mig, som har været med til at forøge min livskvalitet helt enormt.

 
Marcel

Efter min skilsmisse gik jeg igennem en depression, var fuld af forvirring og havde angst. Men nu er jeg en selvstændig og mere positiv, fremadrettet og lykkelig kvinde. Jeg er så glad for mit forløb hos Sutton.

 
Lis

Sutton er fantastisk. Jeg har lært så meget af ham, og jeg nævner ham ofte i samtaler, som jeg har med andre. Jeg kan ikke komme i tanke om en bedre kærlighedscoach. Jeg er så taknemlig!

 
Jeffrey
Sådan startede min rejse - jeg var for stædig:

Engang ødelagde jeg et 9 år langt forhold, fordi jeg stædigt ikke bad om hjælp

Mod slutningen af forholdet følte jeg mig ret ensom, på trods af at vi boede sammen. Set i bakspejlet tror jeg, ​​at min daværende kæreste havde det lidt på samme måde.

Nogen ville nok sige, at vi bare “mistede gnisten”. At vi “gled fra hinanden”. Men sandheden er, at man ikke bare mister gnisten. Det er bare en undskyldning for ikke at se en ubehagelig sandhed i øjnene: Vi vandede ikke græsset – og derfor tørrede det ud.

Jeg lærte det med andre ord på den hårde måde.

Min eks-kæreste og jeg gik ikke fra hinanden, fordi vi stoppede med at elske hinanden. Men vi tog kærligheden for givet, da vi havde den. Og uden at være klar over det, skubbede vi den væk. Indtil vi nåede til et punkt, hvor vi ikke kunne kende hinanden mere.

Vi havde for travlt med vores egne problemer. Hver for sig. Selv om det burde have været en fælles kamp.

Jeg glemte at værdsætte hende og alt det, der var mellem os. Og langsomt begyndte det at smitte af på hende. (Det er pudsigt, hvordan karma fungerer.)

Det blev en kæmpe livskrise. Min læge havde givet mig en hjerteskærende nyhed: Jeg skulle leve med en uudholdelig kronisk smerte resten af ​​mit liv.

Det hele var så overvældende. Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle komme tilbage på sporet. I stedet for at række ud efter hjælp (eller kærlighed) fra min partner, afviste jeg den.

Når jeg ser tilbage, ser jeg tydeligt alle de fejl, jeg begik. Havde jeg vidst dengang, hvad jeg nu ved i dag, så havde mit liv sandsynligvis set meget anderledes ud.

Det kan godt være, jeg ikke var fortsat i forholdet med min ekskæreste. Men jeg kunne have sparet mig selv (og hende) for en masse unødvendig smerte.

Derfor dedikerer jeg mig i dag til at hjælpe andre med deres kærlighedsforhold!

Ikke kun med deres partner, men (især) også med dem selv. Det er dét, jeg er her for.

Jeg lærer dig at bruge kærlighed som et vigtigt værktøj. Så du/I kan have det godt sammen.